0591-317153 info@dfsteel.nl

Over ons

Werkwijze
In eigen huis wordt het BIM-modelleren, produceren en monteren van projecten uitgevoerd. Zo behouden we de kwaliteit die we belangrijk vinden en onze opdrachtgevers waarderen. Wij kunnen uw project begeleiden van begin tot eind.

Soms wordt tijdens een project iets meer gevraagd dan de hoge standaard. Dat kan zijn in levertijden, maar ook in kwaliteit of begeleiding. Ook dan weten onze vaste opdrachtgevers ons te vinden. Net die extra stap zetten om met elkaar elk project tot een goed einde te brengen; dat is waar we voor gaan.

Certificering

We zijn gecertificeerd voor kwaliteit: ISO 9001 en EN 1090-2 uitvoeringsklasse EXC2 en veiligheid: VCA. Zo waarborgen we voor onze opdrachtgevers dat projecten altijd volgens de laatste (wettelijke) eisen worden uitgevoerd.

Bedrijfsvoering
De toekomst vinden we belangrijk. De eerste stap daarin wordt al gezet door het materiaal waarmee we werken: staal. Staal is 100% circulair en blijft dus bij uitstek een toekomstbestendig bouwproduct. Maar we investeren bijvoorbeeld ook in studenten. Daarnaast dragen we ook in de dagelijkse werkzaamheden zoveel mogelijk ons steentje bij. Bijvoorbeeld door transporten te combineren en tot een minimum te beperken.

We vinden omzien naar elkaar belangrijk, binnen ons team en naar andere betrokkenen. Ook steunen we verschillende regionale en landelijke maatschappelijke doelen die bijdragen aan een betere samenleving.

U kunt ons bereiken

Op werkdagen

Van 8.00 tot 17.00 uur

Contact

Telefoonnummer

0591-317153

e-Mailadres

info@dfsteel.nl

Adres

Nieuw Amsterdamseweg 29a
7764 AN Zandpol