0591-317153 info@dfsteel.nl

Utiliteit, Industrie en infra

Wij leveren enkel maatwerk en werken dus project-gestuurd. Zo kunnen we uw wensen in elk project opnieuw vertalen naar het gewenste eindresultaat. We willen dat u en wij trots zijn op wat we samen bouwen. Zo werken we dagelijks aan projecten in de Utiliteit, Industrie & Infra.
Utiliteitsbouw                                                                            

In de utiliteitsbouw maken we bedrijfsgebouwen, kantoorpanden en gebouwen voor de retailmarkt.

Hierbij zijn we gespecialiseerd in het wind- en waterdicht opleveren van bedrijfspanden. Van aanvraag tot en met oplevering wordt door veel opdrachtgevers aan ons uitbesteed. Hieronder vallen de betonpoeren en  -elementen, staalconstructie, vloeren, beplating, dakbedekking, kozijnen, ramen en deuren.

  • Centra – (Woon-) en zorgcentra, winkelcentra, gezondheidscentra en multifunctionele accomodaties.
  • Retail – Fastfood-ketens, restaurants, winkels, etc.
  • Utiliteitsbouw – Bedrijfsgebouwen & kantoorpanden.
Industrie                                                                

Bij industrieprojecten gaat het vaak om combinaties van nieuwbouw of uitbreiding met toegankelijkheid en procesondersteuningen. Door met de opdrachtgever vooraf een goed, effectief en duidelijk plan op te stellen komt niemand voor verassingen te staan, kunnen processen zolang mogelijk doordraaien en wordt een (productie)stop waar nodig voorkomen.

Wij werken onder andere in chemische fabrieken en voor de voedsel- en procesindustrie. Daarbij worden veel skids, ondersteuningen, frames inclusief bordessen, loopbruggen, trappen en hekwerken gemaakt.

Chemie

Voedselindustrie 

Procesindustrie & inrichting – Trappen, bordessen, etc

Infra                                                               

In de Infra zijn wij vaak onderaannemer van weg- en waterbouwers. Met het aanleggen van wegen of reviseren van sluizen is er vaak nieuw hekwerk nodig. Ook maken wij leidingwerk, roosters, krooshekken en hekwerken bij aan te passen sluizen en gemalen.